Caneva aquapark

In de buurt van Gardaland bevindt zich het spectaculaire Caneva Aquapark. Dit park was het eerste waterpretpark van Europa. Het attractiepark ligt in de buurt van Lazise en is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Altomincio Family Park. Caneva Aquapark is verdeeld in vier ‘werelden’ met ieder een eigen karakter. Als u het waterpark binnen loopt zult u worden opgeven door Caribische muziek, exotische bloemen en planten, wit zand en prachtig helder water. Door een uitlopend aanbod aan attracties biedt Caneva Aquapark vertier en vermaak voor jong en oud. Daarom mag een uitstapje naar Caneva Aquapark niet ontbreken tijdens uw vakantie aan het Gardameer.
de waterjump attractie in caneva aquapark

Een waar waterparadijs

Caneva aquapark is het grootste waterpark van het Gardameer en is naast Gardaland ook zeker een van de populairste bestemmingen voor een leuk dagje uit met de kinderen. Hier kunt u een dagje genieten in en rond de verschillende zwembaden. U kunt zich heerlijk ontspannen in de schaduw van de exotische planten of lekker bruin worden in de zomerse zon onder het genot van een drankje. Ook zijn er verschillende glijbanen te vinden. Zo is er de ‘Stukas’. Deze constructie is maar liefst 30 meter hoog en heeft een glijbaan van 100 meter lang. Voor de adrenaline junkies is er een glijbaan waarbij je na een steile daling via een helling in het zwembad wordt gelanceerd. Dit zijn maar een paar van de spannende waterglijbanen die het park te bieden heeft.

Geschikt voor jong en oud

Voor de kleinste kinderen is er ook genoeg te doen. Op het park is er een speciale ruimte ingedeeld waar kleinsten hun energie kwijt kunnen. Zo is er bijvoorbeeld Coral Bay, een kinderzwembad, en Pirates Lagoon, een kinderzwembad met houten piraten figuren. Als u a al het avontuur wat toe bent aan ontspanning dan kunt u gebruik maken van de Idro Relax en het Jacuzzi bad. Ook worden er duikvoorstellingen gegeven in de Bermuda Abyss.

Fan van Altomincio Park? Deel het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *