Parco Natura Viva

Parco Natura Viva is een zoölogisch natuurpark dat beschikt over een spectaculaire dierentuin, een dinosaurussenpark en een safari en fauna park dat meer dan 1500 dieren van 250 verschillende diersoorten herbergt. Het park ligt in het plaatsje Bussolengo in de buurt van het Gardameer. Parco Natura Viva opende in 1969 voor het eerst haar deuren voor het grote publiek en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire toeristische bestemming. Het park neemt maar liefst 40 hectare grond in beslag dat is verdeeld in twee delen: het Safari Park en het Fauna Park.
De Safari Tour geeft je de mogelijkheid om alle prachtige dieren van dichtbij te bewonderen. Vanuit de veiligheid van je eigen auto kan je de giraffen, zebra’s, antilopen, leeuwen, hyena’s en cheeta’s van dichtbij bekijken! Dit 7 kilometer lange pad is een reproductie van de Afrikaanse Savanne waar de dieren vrij kunnen rondlopen. In het Fauna Park kan er heerlijk gewandeld worden. In dit gedeelte van Parco Natura Viva zal je vooral wilde dieren tegen komen.
Parco Natura Viva is tijdens je vakantie aan het Gardameer zeker een bezoekje waard! Het park is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden en zal zeker hoog scoren bij bezoekers met een liefde voor natuur en dieren. Een van de belangrijkste missies van Parco Natura Viva is namelijk het instant houden van bedreigde diersoorten.

Fan van Altomincio Park? Deel het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *