Er op uit!

Camping Altomincio Family Park biedt volop vermaak. Maar wie niet alleen op de camping wil blijven en de omgeving wil verkennen zijn er volop mogelijkheden.

De camping ligt nabij de plaats Valegio sul Muncio. Deze liefelijke plaats biedt u meteen om de hoek van de maping al een leuk uitstapje. Daarnaast zijn er in de omgeving volop historische steden te vinden zoals Verona. Onder het menu Gardameer en omgeving vindt u meer interessante steden en plaatsen om te bezoeken.

Verder zijn er volop andere mogelijkheden om u te vermaken. Er zijn diverse musea in de buurt die kunt bezoeken. Denk aan het Ferrari museum, het museum della Pesca en het museum Solferino.

Minder cultureel, maar misschien wel net zo leuk of nog leuker zijn de vele attractieparken in de omgeving van het Gardameer. Gardaland, Movieworld of Sealife zijn maar een paar voorbeelden.

Liever sportief bezig. Vanaf de camping kunt u prima er op uit met de fiets. Meer sportieve activiteiten zijn op en rond het Gardameer te vinden. Daar kunt u bijvoorbeeld heerlijk wandelen of een boot huren.

Fan van Altomincio Park? Deel het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *