Gardameer & Omgeving

Het azuurblauwe Gardameer
Altomincio Family Park
ligt aan het Gardameer. Dit is het grootste en schoonste meer van Italië. De camping ligt niet direct aan het Gardameer, maar een paar kilometers landinwaarts ten zuiden van het Gardameer onder Peschiera del Garda.

Tal van mogelijkheden rondom het Gardameer
De omgeving rondom het Gardameer biedt u tal van mogelijkheden voor een fantastische familievakantie. U kunt hier prachtige wandelroutes volgen, heerlijk fietsen en uitgebreid golfen. Ook ligt het Gardameer in de buurt van de spectaculaire amusementsparken Caneva Aquapark, Movieland, Parco Natura Viva, Parco Sigurta, Sealife en Gardaland. Hier beleeft u samen met uw kinderen een onvergetelijke dag.

de waterjump attractie in caneva aquapark

Caneva Aquapark

Gardaland

Gardaland

Movieland

Movieland

Parco Natura Viva

Parco Natura Viva

Parco Sigurta

Parco Sigurta

Seallife turtle and shark

Sealife

 

Ontdek de omgeving van het Gardameer
Altomincio Family Park ligt bij de plaats Valeggio sul Mincio. Dit is een prima vertrekpunt om de verdere omgeving van het Gardameer te ontdekken. Zo kunt u er een dagje op uit trekken om één van de kleurrijke stadjes in de omgeving te bezoeken, zoals Bardolino, Desenzano, Lazise, Peschiera del Garda of Sirmione. Ook is het een aanrader om de stad Verona te bekijken. In de stad van Romeo en Julia vindt u tal van historische bezienswaardigheden, waaronder het Romeinse Amfitheater.

Valeggio sul Mincio

Valeggio sul Mincio

Lazise

Lazise

Peschiera del Garda

Peschiera del Garda

Een rij met vlaggen om bezoekers te verwelkomen in de haven van Bardolino Gardameer, Italië

Bardolino

Boten in de haven van Desenzano, Gardameer, Italië

Desenzano

Sirmione

Sirmione

Ook leuk is een uitstapje naar Brescia! Deze prachtige stad staat vol met architectonische schatten uit de Romeinse tijd. Vergeet ook zeker niet een van de meest romantische steden te wereld te bezoeken! Binnen twee uur staat u, met de auto of met de trein, in het centrum van Venetië. Dertig minuten met de auto ten zuiden van Altomincio Family Park ligt Mantova. Deze prachtige middeleeuwse stad is en met haar eeuwen oude gebouwen en fraaie piazza’s zeker een bezoekje waard!

Grote steden

Brescia, oude en nieuwe kathedraal

Brescia

Venetie

Venetie

Mantova

Mantova

 

uitzicht over Verona

Verona

 

Musea

Museo della Pesca

Museo della Pesca

Museo Ferrari

Museo Ferrari

Museo Solferino

Museo Solferino

 

Wilt u camping Altomincio Family Park boeken? Kijk dan op de boekingspagina.

Fan van Altomincio Park? Deel het!