Movieland

Movieland Park ligt aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer en ligt op ongeveer 11 kilometer afstand van Altomincio Family Park. Movieland is een leuk alternatief voor diegene die Gardaland al een keer bezocht hebben. Movieland Park heeft zicht laten inspireren door de Amerikaanse filmwereld en is het enige park in Italië met dit thema. Het park heeft iets weg van Universal Studio Parks in de verenigde staten. Movieland beschikt over een ruim aanbod aan spannende attracties, een door Rambo geïnspireerde stuntshow en live-musicals. Elke attractie op het park is door een Amerikaanse blockbuster geïnspireerd. Zo zult u op het park elementen van bekende films tegenkomen van bijvoorbeeld Back to the Future, Rambo, Tombraider, Police Academy, SkyFall en The Sound of Music.
Movieland Park MagmaMovieland Park Kitt Super Jett

Voor de sensatie zoekers is er de Diabolik Invertigo rollercoaster, een bloedstollende achtbaan van maar liefst 45 meter hoog. Ook is er de Hollywood Action Tower, beleef een vrije val met een hogesnelheid vanaf 50 meter hoogte. Als u echt van spanning houdt vergeet dan ook zeker het Horror House niet te bezoeken! De Knight Rider Kitt Super Jet is een zinderende attractie dat door twee motoren van 600 pk wordt aangedreven. Ook leuk is een ritje in de spannende attractie Magma 1, hier maakt u een tocht in een off-the-road jeep door een weelderig landschap waar u verrast zal worden door verschillende vuur- en watereffecten. De volgende filmthema’s zult u ook tegenkomen: Gone with the Wind, een door Fellini geinspireerde Italiaanse voorstelling, de Burlesque Flashdance revival en The Wild West.

Praktische informatie


Openingstijden
Movieland is van mei tot september elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. In het hoogseizoen (juli en augustus) is het park een uurtje langer geopend. Namelijk van 10.00 uur tot 19.00 uur. Het park is in april en oktober alleen in het weekend geopend.

Ticket prijzen en kosten
Een dag ticket voor een volwassene is €25,-
Een dag ticket voor een kind onder 1,40m is €19,-
Een kind onder de 1 meter hoeft geen entree te betalen.

Op het park zijn een aantal restaurants en kiosken te vinden waar u iets kun eten en drinken. Hier betaald u voor wat eten en drinken ongeveer €7,00 tot €9,00. Voor een ijsje, fruit of een wafel betaald u ongeveer €3,00 tot €5,00.

Hoe bereikt u Movieland
Volg vanaf Altomincio Family Park de SR249 richting Movieland volg deze weg tot aan Valeggio sul Mincio en pak hier vervolgens de Str. Salionze/SP74 richting Movieland Park.

Adres
Movieland Park
Via Fossalta 1
37017 Lazise sul Garda
Italië

Fan van Altomincio Park? Deel het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *