Beoordelingen

Hieronder vindt u de waardering die bezoekers gaven aan Camping Altomincio Family Park. We hebben de beoordelingen van Zoover, Tripadvisor en Vakantiepanel voor u op een rij gezet. Het gaat hier om de gemiddelde beoordeling zoals die gold in het najaar 2015. Voor de actuele overall scores verwijzen we u naar de site zelf, die u via de link bij de bron kunt bereiken.

Beoordeling van Altomincio Family Park op Zoover
Altomincio Family Park
bron: Zoover

Beoordeling van Altomincio Family Park op Tripadvisor
Altomincio Family Park
bron: Tripadvisor

Beoordeling van Altomincio Family Park op Vakantiepanel
Vakantiepanel
bron: Vakantiepanel

We willen graag weten wat u van camping Altomincio Family Park vindt. Vul hieronder je beoordeling in. Geef simpelweg aan met hoeveel sterren u de camping waardeert en schrijf uw ervaringen op. Het systeem werkt deels in het Engels, hopelijk geen probleem voor ur. Uw beoordeling mag natuurlijk gewoon in het Nederlands. Hoe dan ook alvast bedankt!

Wilt u camping Altomincio Family Park boeken? Kijk dan op de boekingspagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Altomincio Family Park
Average rating:  
 4 reviews
by Michel on Altomincio Family Park
Super camping

Schoon, vriendelijk personeel, heerlijke pizza's, ruim, auto vrij, perfect voor kleine kinderen.

Kortom ideaal voor een leuke vakantie, het bevind zich op ca 9km vanaf het Gardameer en met alles op het camp hoef je eigenlijk niet weg, de camping heeft lekkere verse broodjes en alle sin de supermarkt wat je nodig hebt. Het is wel iets duurder dan een supermarkt ergens in het dorp of omgeving maar het is te overzien.

De zwembaden zijn bekleed met een rubbermat, dus de gehele zwembad is veilig voor de kinderen. Dit geldt ook voor de glijbanen, .

Ik kom er graag weer het is ons zeer goed bevallen.

by J van Aalten on Altomincio Family Park
Supercamping

In 1 woord fantastisch. Geboekt via Suncamp holidays!

by Hans Fluit on Altomincio Family Park
Higher part camping frustrating

Our mobile home was located at the higher part of the camping far, far away from all the facilities. Wifi was not working and the "bus service" was very, very poor. Capacity far below what was needed. This was causing a lot of frustrations every time again for a lot of people. Problem is known for a long time however no actions taken.
Holiday must be a pleasure without any frustration. Unfortunetaly this was not the case. Especially because the camping did not take the complaints seriously.

by M. Van Scherrenburg on Altomincio Family Park
Super Holiday!

We zijn net terug van 2 weken op Altomincio. We wilden nog helemaal niet naar huis! Super camping en veel te doen voor de kids! Het animatieteam is dan ook fantastisch. Wij gaan volgend jaar weer!

Fan van Altomincio Park? Deel het!