Gardaland

Wanneer u op vakantie bent in de buurt van het Gardameer moet u zeker een bezoekje brengen aan Gardaland. Dit is het grootste attractiepark van Italië en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers en is het perfecte dagje uit voor u en de kinderen. Het park ligt in het plaatsje Castelnuovo del Garda en met de auto bent u er vanuit Hu Altomincio Village ongeveer binnen 15 minuten. Gardaland opende in 1975 voor het eerst haar deuren en is uitgegroeid tot een van de populairste toeristen bestemmingen van Italië. Het park is geschikt voor jong en oud. Zelfs voor de kleinsten is er genoeg te doen!

achtbaan

Een overvloed aan attracties

Gardaland beschikt over een overvloed aan attracties. Zo zijn er in totaal 32 attracties op het park te vinden. Door het grote aanbod aan attracties is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. Een van de nieuwste attracties is de ‘Raptor’ Deze spectaculaire achtbaan is in 2011 gebouwd en wordt ook wel het pronkstuk van Gardaland genoemd. Als u Gardaland zal bezoeken moet u zeker een ritje wagen in deze indrukwekkende achtbaan. De Raptor is een van de vijf achtbanen die op het park zijn te vinden.

Typical geometry of the Arabic architecture.Naast de vijf bloedstollende achten op het park zijn er nog genoeg andere spannende attracties te vinden. Bijvoorbeeld de twee oudste attracties op het park: Rio Bravo en Trans Gardaland Express. De Rio Bravo is een dorpje dat is geïnspireerd door het Wilde Westen. Heer kunnen de kinderen zich wanen in een wereld van cowboys en indianen. Met de Trans Gardaland Express kunt u heel het park rondreizen. Deze trein rijdt namelijk heel het park rond.

Voor diegene die opzoek zijn naar een adrenaline kick moeten zeker de populairste attractie van Gardaland uitproberen: Sequoia Adventure. In deze achtbaan hangt u namelijk veelal ondersteboven. Voornamelijk de opbouw van de achtbaan is zeer fraai. Voor de kids is de Palablu een leuke attractie. Hier wordt namelijk een dolfijnenshow opgevoerd. Kortom, in Gardaland is er genoeg te doen om een leuke dagje uit te beleven. Uw kinderen zullen een bezoekje aan Gardaland zeker niet snel vergeten.

Fan van Altomincio Park? Deel het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *